Retailers

  • INTRODUCTIE

Bij Di-Jet nv personaliseren we textiel producten van hoge kwaliteit.We maken producten op bestelling van textiel op rol die worden versneden en afgewerkt. We bedrukken alles in het bedrijf hier in Amougies.

Omdat we hier ter plaatse alles bedrukken kunnen we de meeste producten verzenden binnen 5 werkdagen. Bekijk op de productpagina's de leveringstermijnen.

Alles wordt – één voor één - op bestelling gemaakt. Hierdoor zijn we in staat om afval te beperken en kunnen we de geweldige kwaliteit waar we zo trots op zijn waarborgen. Wij staan ter beschikking voor kleine orders maar ook grote kunnen we aan :)

Je kunt je eenvoudig aanmelden voor een retailer account door ons een Email te sturen. 

  • WIE KOMEN ER IN AANMERKING?

Bedrijven die graag hun eigen ontwerpen, logo’s of content willen omzetten in fantastische producten, komen in aanmerking voor een groothandel account.

Als jij de beste prijzen wil en een plek zoekt waar jij jouw producten kunt verkopen, of dit nu vanuit huis of kantoor, in een fysieke winkel of online shop, of op een markt of beurs is, kun jij een groothandel account aanvragen.

  • VOORDELEN

De kortingen waar je met een groothandel account aanspraak op maakt zijn afhankelijk van de hoeveelheden.

  • VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe pas ik de korting toe?

Wanneer jij je hebt aangemeld voor een groothandel account, hoef je niets anders te doen dan je in te loggen. De kortingen worden automatisch toegepast op de door jou gecreëerde producten die hiervoor in aanmerking komen.

Bieden jullie ook dropshipping aan?

Ja ,wij kunnen bestellingen rechtstreeks naar jouw klant versturen onder uw naam. Alles wat jij hiervoor moet doen, is bij het afrekenen het adres van de ontvanger invullen als het leveringsadres.